FAQFAQ    Board RulesBoard Rules    SearchSearch    LotteryLottery    RouletteRoulette    UsergroupsUsergroups
     RegisterRegister  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Shop    Log inLog in 
View posts since last visit View your posts View unanswered posts

MafiaCon v1.2 Help

 
Post new topic   Reply to topic    Mafiascene.com Forum Index -> Ask a Modder - Tools
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Muggy

Site Staff
Site Staff


Joined: 05 Jan 2005
Posts: 716
Location: Sydenham SE26
276040 Bank Notes
Items
more...

PostPosted: Mon Nov 24, 2014 12:10 pm    Post subject: MafiaCon v1.2 Help Reply with quote

As this is classed under Tools in the downloads
I will put forward my problem. Just downloaded
MafiaCon v1.2 which from times past I know will
work with version 1.3 of Mafia - however when
I start Mafia with MafiaCon I get this:

Quote:
Unable to inject MHook.dll


The same thing happens if I start the game
and then Alt+Tab back and start MafiaCon.

ASM when you log in please could you help
with this.

Thanks Smile
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
AsaSK

Mafiascene Veteran Modder
Mafiascene Veteran Modder


Joined: 24 Feb 2013
Posts: 556
Location: London, England
7696 Bank Notes
Items

PostPosted: Mon Nov 24, 2014 5:18 pm    Post subject: Re: MafiaCon v1.2 Help Reply with quote

Muggy wrote:
As this is classed under Tools in the downloads
I will put forward my problem. Just downloaded
MafiaCon v1.2 which from times past I know will
work with version 1.3 of Mafia - however when
I start Mafia with MafiaCon I get this:

Quote:
Unable to inject MHook.dll


The same thing happens if I start the game
and then Alt+Tab back and start MafiaCon.

ASM when you log in please could you help
with this.

Thanks Smile


This site only has the 32-bit in the Downloads. If you're running a 64-bit machine I suspect that's why - here's the 64-bit version.
_________________

The official Mafioso Mod thread
Back to top
View user's profile Send private message
Muggy

Site Staff
Site Staff


Joined: 05 Jan 2005
Posts: 716
Location: Sydenham SE26
276040 Bank Notes
Items
more...

PostPosted: Mon Nov 24, 2014 10:08 pm    Post subject: Re: MafiaCon v1.2 Help Reply with quote

AsaSK wrote:
Muggy wrote:
As this is classed under Tools in the downloads
I will put forward my problem. Just downloaded
MafiaCon v1.2 which from times past I know will
work with version 1.3 of Mafia - however when
I start Mafia with MafiaCon I get this:

Quote:
Unable to inject MHook.dll


The same thing happens if I start the game
and then Alt+Tab back and start MafiaCon.

ASM when you log in please could you help
with this.

Thanks Smile


This site only has the 32-bit in the Downloads. If you're running a 64-bit machine I suspect that's why - here's the 64-bit version.


Thanks for this Asa Thumbs up (left) kudos +20
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
AsaSK

Mafiascene Veteran Modder
Mafiascene Veteran Modder


Joined: 24 Feb 2013
Posts: 556
Location: London, England
7696 Bank Notes
Items

PostPosted: Sat Jan 09, 2016 8:32 pm    Post subject: MafiaCon v1.2 Help Reply with quote

*Bump*

Has anyone found a fix for not being able to Alt+Tabbing out of Mafia when using MafiaCon by the way? It appears to 'freeze', switching to another window according to the Alt+Tab menu but not minimising Mafia..
_________________

The official Mafioso Mod thread
Back to top
View user's profile Send private message
ASM.

Mafiascene Veteran Modder
Mafiascene Veteran Modder


Joined: 10 Jan 2014
Posts: 80

185 Bank Notes
Items

PostPosted: Mon Jan 18, 2016 11:31 pm    Post subject: Re: MafiaCon v1.2 Help Reply with quote

AsaSK wrote:

*Bump*

Has anyone found a fix for not being able to Alt+Tabbing out of Mafia when using MafiaCon by the way? It appears to 'freeze', switching to another window according to the Alt+Tab menu but not minimising Mafia..

Does your version already support the setwindowmode/setdisplaymode command? If so you could try executing set(window|display)mode 1 when it gets stuck. It switches the game from fullscreen to window mode which should recover the window. You can switch back to fullscreen later by executing set(window|display)mode 0.

Apart from that I also have a newer version lying around but I'm not currently sure if it fixes Alt+Tab. Testing is difficult as the game has trouble with fullscreen in general under Windows 10. Confused
Back to top
View user's profile Send private message
haista__

Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Jun 2014
Posts: 35
Location: Estonia
8 Bank Notes
Items

PostPosted: Fri Apr 29, 2016 6:01 pm    Post subject: MafiaCon v1.2 Help Reply with quote

I had a problem with this recently because I had got 64 bit windows.

What fixed it was using the 64-bit fix Asa linked, but starting game.exe and alt-tabbing to start mafiacon.
Back to top
View user's profile Send private message
Muggy

Site Staff
Site Staff


Joined: 05 Jan 2005
Posts: 716
Location: Sydenham SE26
276040 Bank Notes
Items
more...

PostPosted: Fri Jun 03, 2016 4:16 pm    Post subject: MafiaCon v1.2 Help Reply with quote

OK! my memory ain't what it used to be
but I vaguely remember you could add
weapons into the inventory apart from
the already 'bind Control+F2' ones for
example things like molotovs, mosin-nagant
etc.

I tried the giveweapon in the console but
for the life of me I cannot remember if
it is the actual name of a weapon you type
or if each weapon like vehicles have an id
number - Example: let's say I want to have
a Mosin-Nagant M1891/30 how would I spawn
this either in the console or instead of the Thompson
in the mafia.cfg file have this instead?

I sussed it out with the weapon cycling and
weapon slots Embarassed
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ASM.

Mafiascene Veteran Modder
Mafiascene Veteran Modder


Joined: 10 Jan 2014
Posts: 80

185 Bank Notes
Items

PostPosted: Sun Jun 05, 2016 2:38 am    Post subject: Re: MafiaCon v1.2 Help Reply with quote

Muggy wrote:

OK! my memory ain't what it used to be
but I vaguely remember you could add
weapons into the inventory apart from
the already 'bind Control+F2' ones for
example things like molotovs, mosin-nagant
etc.

I tried the giveweapon in the console but
for the life of me I cannot remember if
it is the actual name of a weapon you type
or if each weapon like vehicles have an id
number - Example: let's say I want to have
a Mosin-Nagant M1891/30 how would I spawn
this either in the console or instead of the Thompson
in the mafia.cfg file have this instead?

I sussed it out with the weapon cycling and
weapon slots Embarassed

The giveweapon command supports autocompletion for the weapon parameter. To get a list of supported weapon strings, specify an empty string as weapon parameter (i.e. type in giveweapon_-1_1_ with _ being SPACE) and press TAB.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Mafiascene.com Forum Index -> Ask a Modder - Tools All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Generation Time: 0.023 | Queries: 19