FAQFAQ    Board RulesBoard Rules    SearchSearch    LotteryLottery    RouletteRoulette    UsergroupsUsergroups
     RegisterRegister  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Shop    Log inLog in 
View posts since last visit View your posts View unanswered posts

Export models to Sketchup

 
Post new topic   Reply to topic    Mafiascene.com Forum Index -> Ask a Modder - Modding
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cazzone

New Member
New Member


Joined: 04 Aug 2015
Posts: 2

7 Bank Notes
Items

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 3:40 am    Post subject: Export models to Sketchup Reply with quote

Hello everyone, I wanted to know how to convert the model in .3ds (with a texture), so import it into SketchUp and use it, as this or this?

If I try to export the model to Zmodeler and import it in Sketchup, I just get this. Someone wants to help me?
Back to top
View user's profile Send private message
Muggy

Site Staff
Site Staff


Joined: 05 Jan 2005
Posts: 740
Location: Sydenham SE26
276115 Bank Notes
Items
more...

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 5:54 am    Post subject: Export models to Sketchup Reply with quote

*Moved to Ask a Modder - Modding*
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Cukier

Mafiascene Veteran Modder
Mafiascene Veteran Modder


Joined: 14 Jan 2014
Posts: 53
Location: Poland
14505 Bank Notes
Items

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 7:33 am    Post subject: Export models to Sketchup Reply with quote

Cazzone you doing everything good. Those boxes are dummies. Under them is real model, so you need to delete them manually.
Back to top
View user's profile Send private message
cazzone

New Member
New Member


Joined: 04 Aug 2015
Posts: 2

7 Bank Notes
Items

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 8:59 am    Post subject: Export models to Sketchup Reply with quote

Thank you so much for reply. You know, at one point I thought I too that this was the right method. However, I wonder why not export textures too. When I import any model to other software in Sketchup (as DAZ3D humane figure, GTA models etc), I get texture too, but in this case no. Why?

P.S., excuse for my bad english.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Mafiascene.com Forum Index -> Ask a Modder - Modding All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Generation Time: 0.012 | Queries: 19